Powerkite

Sunset sup + dagmenu

Je kan vooraf een dag menu nemen en daarna te water voor een paddel board sessie. Wij verzorgen de instructie en materialen. De maaltijd voor verzorgt met dagverse producten.
[tagline_box link=”http://kiteschool.eu/contact/reserveren-kitesurfessen/” button=”RESERVEER HIER” title=”Sunset sup kost 54,- € p.p.” description=”Duurt 2,5 uur.”][/fusion_tagline_box]

Reviews

Heb net de drie daagse gedaan bij DE kiteschool. Via een zeer enthousiaste collega bij Rob terecht gekomen.Veel lol gehad en superveel geleerd met en door de kundige en enthousiaste instructeurs. Nu mijn eigen kite en board kopen en dan verder gaan. Ik heb het kitesurfvirus te pakken. See you on the beach!
IVO
Heb toevallig net mijn laatste lesje gehad. Helemaal top!! Had nooit gedacht dat ik zo snel op het board kon staan.Heb hele goede instructeurs gehad, veel tips en trics en hebben me echt geholpen met het leren kiten. Dit is het echt waard geweest. Ben helemaal blij. Goede deal
MARNIX
Heb onlangs 2 lessen gevolgd, een beginnerscurcus en een privéles. Ik heb het elke les erg naar mn zin gehad, een hele relaxte sfeer. De instructeurs waren ook erg goed, heb er veel van geleerd. Je kan ook altijd terecht, ik hoefde nooit te wachten (alleen soms op de wind :P) Nu zelf snel spullen kopen en het water op! Kiteschool bedankt 😉 !
JASON
[/fusion_builder_column_inner]

Waarom De Kiteschool?

• 8 jaar dé specialist in het geven van kitesurflessen.
• Maximaal 4 cursisten per instructeur.
•Theorie met de kite in de lucht.
• Gecertificeerde school die IKO, VDWS, en watersport verbond certificaten kan uitschrijven.
• Wij hebben altijd plek.
• 9000 leerlingen gingen je voor.