Over ons

De kiteschool is de enige school die VDWS en Watersportverbonderkend is. Al meer dan 14 jaar de specialist voor kitesurfles. Onze kitesurfschool is praktijk gericht, de theorie wordt behandeld met de kite in de lucht. Elke dag en avond kan je leren kitesurfen.

• Wij hebben altijd plek. Max 2 cursisten per instructeur. Meer persoonlijke aandacht zorgt voor een sneller leerproces.

• Als instructeur leer je van elkaar. Door jaren lange ervaring en ons continue leer proces, kunnen voor iedereen de juiste oefening en aanwijzing vinden. Het les geven is steeds opzoek gaan naar de juiste oefening bij de persoon en omstandigheden.

• Bij DE KITESCHOOL moet je zijn, wij zijn de enige school die het watersportverbond, VDWS en de IKO erkend zijn. Wij kunnen hier voor ook certificaten uitschrijven.

• Ruim 9000 leerlingen ging je voor.

Kite lessen worden gegeven in Katwijk, Zandvoort, Noordwijk, Edam en Muiderberg. De kitesurfles worden op onze rustige locaties gegeven. Wij geven onze passie door. Voor Groepsuitjes Kite-experience, sup etc.

Heb net de drie daagse gedaan bij DE kiteschool. Via een zeer enthousiaste collega bij Rob terecht gekomen.Veel lol gehad en superveel geleerd met en door de kundige en enthousiaste instructeurs. Nu mijn eigen kite en board kopen en dan verder gaan. Ik heb het kitesurfvirus te pakken. See you on the beach!
IVO
Heb toevallig net mijn laatste lesje gehad. Helemaal top!! Had nooit gedacht dat ik zo snel op het board kon staan.Heb hele goede instructeurs gehad, veel tips en trics en hebben me echt geholpen met het leren kiten. Dit is het echt waard geweest. Ben helemaal blij. Goede deal
MARNIX
Heb onlangs 2 lessen gevolgd, een beginnerscurcus en een privéles. Ik heb het elke les erg naar mn zin gehad, een hele relaxte sfeer. De instructeurs waren ook erg goed, heb er veel van geleerd. Je kan ook altijd terecht, ik hoefde nooit te wachten (alleen soms op de wind :P) Nu zelf snel spullen kopen en het water op! Kiteschool bedankt 😉 !
JASON

Ons team

Rob Besselink
Rob BesselinkTeamleider
Teamleider van de Kiteschool. Iko level 2 kite-instructeur VDWS en KNWV level 4 kitesurfinstructeur.
Willem van Wijngaarden
Willem van WijngaardenIKO Instructeur
Iko instructeur veel ervaring ook in het buitenland
Michiel van Geel
Michiel van GeelIKO Instructeur
Iko instructeur. Al sinds jaar en dag met de vliegers in de weer.
The Largest Gambling Wins