Kitesurflessen

Wij geven kitesurfles volgens het Iko/wsvb systeem.
(internationaal kitsurfing organisatie). De aandacht in de kite les ligt op het leren door doen, voelen, zien en erover praten. En in deze volgorde. Hierdoor weten we waar over we praten. Omdat we het gevoeld en gezien hebben. De theorie die gegeven voor de les duurt 5 minuten. Daarin vooral de veiligheid behandeld wordt.

Het tempo van de kitesurf lessen wordt afgestemd op het niveau van de leerlingen. In een les zul je uitgedaagd worden een stap verder te gaan, wij verwachten je volledige inzet. Wij leren je stap voor stap de vaardigheden die voor het kite surfen nodig zijn. Onze doelstelling is, je op het niveau te brengen waar vanuit je zelfstandig en veilig verder kunt.

Leraren Onze instructeurs: Enthousiasme, kundigheid, inzet, en mensenkennis. Onze instructeurs zijn gecertificeerd: iko/ knwv. Zij zullen er alles aandoen om je het Kitesurfen op een veilig en zeker ook een leuke manier te leren.

Kiteboarden is net zo veilig als elke andere sport. De Kiteschool zorgt er in alles voor dat u op de meest veilige manier leert kiteboarden. Zo heeft de kiteschool 2 kwaliteitslabels van de IKO en het Watersportverbond. Zo doen wij er alles aan om u een probleemloze kennismaking te geven. De kiteschool is op geen enkele manier aansprakelijk voor eventuele schade of blessure in welke vorm dan ook, deelname aan de lessen is in alle opzichte op eigen verantwoording. Boek nu een kitesurfles!