Kiten

Priveles

Privéles is zeer intensief.

De kitesurfles wordt volledig aan jouw tempo aangepast. De leraar zal kijken hoe jij de dingen het makkelijkste oppakt en daar de les op aanpassen.

Privéles kan als voordeel hebben dat je het kiten sneller oppikt. Een nadeel is dat je niks van de fouten van anderen kunt leren en dat je bijna niet op adem kunt komen, maar als je een die-hard bent is dit een mogelijkheid die gunstig kan zijn.

Deze les is custum made.

RESERVEER HIER

De privéles kost 140,- € p.p.

Deze les duurt 2,5 uur. 2 uur privéles kost 115€
RESERVEER HIER

Je hebt al even niet meer gekitesurft? Je vind het wat spannend om weer alleen te beginnen.
Dan hebben we nu de oplossing. Je neemt 1 uur privéles en na dit uur ga je onder ons toezicht kiten. We houden je in de gaten, hier en daar krijg je waar nodig nog een tip.
Kosten hier voor zijn 95€ en met eigen spullen 75€.

Reviews

Heb net de drie daagse gedaan bij DE kiteschool. Via een zeer enthousiaste collega bij Rob terecht gekomen.Veel lol gehad en superveel geleerd met en door de kundige en enthousiaste instructeurs. Nu mijn eigen kite en board kopen en dan verder gaan. Ik heb het kitesurfvirus te pakken. See you on the beach!
IVO
Heb toevallig net mijn laatste lesje gehad. Helemaal top!! Had nooit gedacht dat ik zo snel op het board kon staan.Heb hele goede instructeurs gehad, veel tips en trics en hebben me echt geholpen met het leren kiten. Dit is het echt waard geweest. Ben helemaal blij. Goede deal
MARNIX
Heb onlangs 2 lessen gevolgd, een beginnerscurcus en een privéles. Ik heb het elke les erg naar mn zin gehad, een hele relaxte sfeer. De instructeurs waren ook erg goed, heb er veel van geleerd. Je kan ook altijd terecht, ik hoefde nooit te wachten (alleen soms op de wind :P) Nu zelf snel spullen kopen en het water op! Kiteschool bedankt 😉 !
JASON

Waarom De Kiteschool?

• 8 jaar dé specialist in het geven van kitesurflessen.
•Theorie met de kite in de lucht.
• Gecertificeerde school die IKO, VDWS, en watersport verbond certificaten kan uitschrijven.
• Wij hebben altijd plek.
• 9000 leerlingen gingen je voor.