Beginnerscursus Kiten

Beginnerscursus Kids

Leeftijd 9 tot 12 jaar. De les duurt 2 uur. Per instructeur 2 kids. 7 dagen in de week.

Na de eerste les kan je kijken of je er een 4 of 6 daagse van maakt. Als je dit wil, zul je het volledige bedrag gelijk moeten voldoen.

RESERVEER HIER

De Beginnerscursus Kids kost 63,- € p.p.

De les duurt 2 uur
RESERVEER HIER
Privéles kids: Wij stemmen de les volledig af op jouw wensen en mogelijkheden. Deze les duurt 2 uur en kost 94€.
4-daagse kids cursus
Doel van de lessen is om je kite goed te beheersen, de eerste meters te kunnen varen en aan het begeleid kiten mee te kunnen doen. De lessen duren 2 uur. Prijs 239€ p.p.

6-daagse IKO cursus Kids
Doel van de 6 daagse is je op het niveau te brengen zodat je veilig veder kunt met de sport. De les duur 2 uur. Totaal aantal lessen: 6. Prijs 295€ p.p. Na de 6-daagse krijg je een IKO certificaat met de behaalde vaardigheden.

Opstartlessen kidsLeeftijd: 9-12. Elke dag tot 1 juni, daarna alleen op doordeweekse dagen. Tijd: 1,5 tot 2 uur. Begeleiding: 1 instructeur op 6 kids. Aanmelden met minimaal 4 kids per keer.
Ze leren
• Omgaan met een vlieger
• Omgaan met een kite
• Body draggen (Zich voort laten slepen dóór het water met de kracht van de kite)
Kosten zijn 59€ p.p. voor 3 lessen van 1,5 tot 2 uur. Exclusief wetsuit, deze zijn te huur voor 4€.

Reviews

Heb net de drie daagse gedaan bij DE kiteschool. Via een zeer enthousiaste collega bij Rob terecht gekomen.Veel lol gehad en superveel geleerd met en door de kundige en enthousiaste instructeurs. Nu mijn eigen kite en board kopen en dan verder gaan. Ik heb het kitesurfvirus te pakken. See you on the beach!
IVO
Heb toevallig net mijn laatste lesje gehad. Helemaal top!! Had nooit gedacht dat ik zo snel op het board kon staan.Heb hele goede instructeurs gehad, veel tips en trics en hebben me echt geholpen met het leren kiten. Dit is het echt waard geweest. Ben helemaal blij. Goede deal
MARNIX
Heb onlangs 2 lessen gevolgd, een beginnerscurcus en een privéles. Ik heb het elke les erg naar mn zin gehad, een hele relaxte sfeer. De instructeurs waren ook erg goed, heb er veel van geleerd. Je kan ook altijd terecht, ik hoefde nooit te wachten (alleen soms op de wind :P) Nu zelf snel spullen kopen en het water op! Kiteschool bedankt 😉 !
JASON

Waarom De Kiteschool?

• 8 jaar de specialist in het geven van kitesurflessen.
• Maximaal 2 cursisten per instructeur.
• Theorie met kite in de lucht.
• Gecertificeerde school die IKO, VDWS, en watersport verbond certificaten kan uitschrijven.
• Wij hebben altijd plek.
• 9000 leerlingen gingen je voor.