Beginnerscursus Kiten

Kitesurfles

Wij geven kitesurfles volgens het Iko/wsvb en watersportverbond systeem.
De aandacht in de kitesurfles ligt op het leren door doen, voelen, zien en erover praten. Hierdoor weten we waarover we praten. Omdat we het gevoeld en gezien hebben.

Het tempo van de kitesurf lessen wordt afgestemd op het niveau van de leerlingen. In een les zul je uitgedaagd worden een stap verder te gaan. Wij leren je stap voor stap de vaardigheden die voor het kitesurfen nodig zijn. Onze doelstelling is, je op het niveau te brengen waar vanuit je zelfstandig en veilig verder kunt.

Onze instructeurs: Enthousiasme, kundigheid, inzet, en mensenkennis. Onze instructeurs zijn gecertificeerd: iko/ knwv. Zij zullen er alles aan doen om je het kitesurfen op een veilige en zeker ook een leuke manier te leren.

Reacties van enkele cursisten

Kiteboarden is net zo veilig als elke andere sport. De Kiteschool zorgt er in alles voor dat u op de meest veilige manier leert kiteboarden. Zo heeft de kiteschool 2 kwaliteitslabels van de VWDS en het Watersportverbond. Zo doen wij er alles aan om u een probleemloze kennismaking te geven. De kiteschool is op geen enkele manier aansprakelijk voor eventuele schade of blessure in welke vorm dan ook, deelname aan de lessen is in alle opzichte op eigen verantwoording.

Ons team

Rob Besselink
Rob BesselinkTeamleider
Teamleider van de Kiteschool. Iko level 2 kite-instructeur VDWS en KNWV level 4 kitesurfinstructeur.