Kitesurf-experience-BBQ

Kitesurf-experience-BBQ2013-06-04T18:16:00+00:00

Powerkite

Kitesurf-experience-BBQ

Fun en sensatie. Je leert omgaan met een Powerkite en gaat daarna zo snel mogelijk het water in om te bodydraggen (je wordt door het water gesleept door de kracht van de kite).

RESERVEER HIER

Kitesurf-experience-BBQ kost 84,- € p.p.

Duurt 2,5 uur.
RESERVEER HIER

Reviews

Heb net de drie daagse gedaan bij DE kiteschool. Via een zeer enthousiaste collega bij Rob terecht gekomen.Veel lol gehad en superveel geleerd met en door de kundige en enthousiaste instructeurs. Nu mijn eigen kite en board kopen en dan verder gaan. Ik heb het kitesurfvirus te pakken. See you on the beach!
IVO
Heb toevallig net mijn laatste lesje gehad. Helemaal top!! Had nooit gedacht dat ik zo snel op het board kon staan.Heb hele goede instructeurs gehad, veel tips en trics en hebben me echt geholpen met het leren kiten. Dit is het echt waard geweest. Ben helemaal blij. Goede deal
MARNIX
Heb onlangs 2 lessen gevolgd, een beginnerscurcus en een privéles. Ik heb het elke les erg naar mn zin gehad, een hele relaxte sfeer. De instructeurs waren ook erg goed, heb er veel van geleerd. Je kan ook altijd terecht, ik hoefde nooit te wachten (alleen soms op de wind :P) Nu zelf snel spullen kopen en het water op! Kiteschool bedankt 😉 !
JASON
[/fusion_builder_column_inner]

Waarom De Kiteschool?

• 8 jaar dé specialist in het geven van kitesurflessen.
• Maximaal 4 cursisten per instructeur.
•Theorie met de kite in de lucht.
• Gecertificeerde school die IKO, VDWS, en watersport verbond certificaten kan uitschrijven.
• Wij hebben altijd plek.
• 9000 leerlingen gingen je voor.